DETACHERING

Versterk uw bedrijf met detachering

Detachering biedt een uitkomst wanneer u als gevolg van veranderingen in uw onderneming versterking nodig heeft. Een toename in vraag, een project dat om specifieke kennis vraagt of een langdurig zieke werknemer: het kunnen redenen zijn om voor detachering te kiezen. RV Personeelsdiensten heeft als ervaren detacheringsbureau goed opgeleide, ervaren krachten in dienst die uw team voor langere tijd kunnen versterken.

 
RV Personeelsdiensten maakt detachering flexibel

Het inhuren van een nieuwe medewerker kan voor een werkgever een behoorlijke (administratieve) last zijn. RV Personeelsdiensten kan deze zorgen middels detachering uit handen nemen. We beschikken over een poule goedopgeleide werknemers, die ingezet kunnen worden op een manier waarop u dat wil. U bepaald zelf welke beschikbaarheid bij welke functie hoort; wij bewegen gewoon met u mee. Dat maakt detachering pas echt flexibel.

 
De juiste mensen op de juiste plek middels detachering!

Met de nieuwe visie Staffing as a Service®, heeft RV Personeelsdiensten een arbeidsmarktmodel gecreëerd waarbij zowel werkgevers als werknemers verzekerd zijn van respectievelijk de juiste mensen en de juiste kennis/kunde. Het model draagt er zorg voor dat vraag en aanbod op een flexibele en duurzame manier op elkaar worden afgestemd.

 
Detachering op maat

Bij RV Personeelsdiensten vinden we dat bij detachering de flexibele medewerkers ook echt flexibel moeten zijn. Ongeacht de contractbasis waarop ze zijn ingehuurd. We detacheren daarom op basis van een uurtarief. Heeft u een gedetacheerde medewerker korter nodig dan gedacht? Dan geldt een opzegtermijn van maximaal 1 maand. U kunt ook het aantal uren verminderen, waarbij het uurtarief hetzelfde blijft. Met andere woorden: u betaalt alleen voor wat u nodig heeft!

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

 
INFO@RVPERSONEELSDIENSTEN.NL
DEN HAAG

NEEM NU CONTACT MET ONS OP