HR-DIENSTEN

Uw werving en selectie in goede handen

Voor bedrijven die te kampen hebben met groei, krimp of tijdelijke projecten is een flexibele vorm van werving en selectie een must. Als werkgever kan het echter lastig zijn om u bezig te moeten houden met de bijbehorende administratieve lasten rondom de werving en selectie van (tijdelijk) personeel. RV Personeelsdiensten neemt de werving en selectie graag uit handen. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we alle juridische – en administratieve zaken faciliteren.

Full service partnership

Heeft u openstaande vacatures? RV Personeelsdiensten verzorgt voor u graag de werving en selectie. Wanneer de juiste persoon voor de vacature is gevonden, sluit hij of zij het contract bij RV Personeelsdiensten af. Op deze manier zijn alle werkgeversrisico’s voor rekening van RV Personeelsdiensten. En dat geeft u een fijn gevoel als ondernemer! We gaan hierbij altijd uit van een full service partnership. We denken als ondernemer met u mee en kunnen de gehele administratie bij u uit handen nemen.

Werving en selectie binnen een flexibel netwerk

Bij de werving en selectie van nieuw personeel gaat RV Personeelsdiensten uit van Staffing as a Service®: een arbeidsmarktmodel waarin uitgegaan wordt van een mobiliteitsnetwerk. In dit netwerk zijn medewerkers in beweging en blijven zij in beweging. Op deze manier kunnen we overcapaciteit of onderbezetting voor zijn door al ruim van tevoren in te springen op mogelijke gaten. Het mobiliteitsnetwerk bestaat uit alle flexwerkers binnen een cluster van bedrijven. Door de werving en selectie te beheren en bewaken zorgt RV Personeelsdiensten er op deze manier voor dat de mobiliteit van iedereen binnen het netwerk wordt gefaciliteerd en ingevuld.

Een nieuwe kijk op werving en selectie
Met onze nieuwe kijk op werving en selectie, maken we de arbeidsmarkt niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook leuker voor iedereen! Heeft u als werkgever interesse in een partij die in weet te spelen op de veranderingen op de arbeidsmarkt met flexibele oplossingen voor werving en selectie? Kom dan langs om een kop koffie met ons te drinken!

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

 
INFO@RVPERSONEELSDIENSTEN.NL
DEN HAAG

NEEM NU CONTACT MET ONS OP