UITZENDBUREAU

RV Personeelsdiensten: meer dan een uitzendbureau

Waar een standaard uitzendbureau vaak in de kaartenbak duikt bij het zoeken naar personeel, levert RV Personeelsdiensten vaak één van onze eigen ervaren medewerkers. We hebben als uitzendbureau alles in huis, maar kijken liever verder dan de standaard werkwijze. We hebben de kennis en expertise immers in huis en willen dit graag met u als ondernemer delen. Heeft u te maken met een tekort aan personeel? Of misschien juist een overschot? Schakel dan het uitzendbureau van RV Personeelsdiensten in en ervaar wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming!

 
Wat maakt ons als uitzendbureau dan anders?

Maar wat maakt RV Personeelsdiensten als uitzendbureau dan zo bijzonder? Dat zit ‘m in het feit dat wij met onze ‘Staffing as a Service®’ de arbeidsmarkt als mobiliteitsnetwerk benaderen. RV Personeelsdiensten fungeert daarbij als een bibliotheek. Werkgevers kunnen al hun tijdelijke krachten binnen het mobiliteitsnetwerk (de bibliotheek) onderbrengen en krijgen de mogelijkheid om eigen mensen te (her)plaatsen in het geval van overcapaciteit (als het boek uitgelezen is). Op deze manier komen medewerkers niet onnodig stil te staan. En dat is precies waarbij wij als uitzendbureau het verschil kunnen maken!

 
Een uitzendkracht die bij uw organisatie past

RV Personeelsdiensten gaat als uitzendbureau altijd op zoek naar iemand die niet alleen qua vaardigheden en deskundigheid, maar ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past. Kandidaten behandelen we als potentiële nieuwe medewerkers van ons eigen bedrijf. Op deze manier krijgt u via ons uitzendbureau altijd gegarandeerd de beste en meest gemotiveerde uitzendkrachten.

 
Uw wensen in kaart gebracht
Wilt u meer weten wat ons uitzendbureau voor uw bedrijf kan betekenen? Graag gaan we met u in gesprek en brengen we in kaart wat uw wensen zijn! Neem contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen!

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

 
INFO@RVPERSONEELSDIENSTEN.NL
DEN HAAG

NEEM NU CONTACT MET ONS OP